Megosztás!

Csökkenti az energiafogyasztást

Energiatakarékos
 

A digitális inverteres technológia minden nap pénzt takarít meg. A technológia gyakori be-/kikapcsolás nélkül tartja a kívánt hőmérsékletet, így kevesebb az ingadozás. Erős mágneseket és hangtompítót is használ, így csendesebb, hosszabb élettartamú és energiahatékonyabb.

Gyorsabb hűtés az Ön számára

Gyors hűtési mód

Gyorsan és hatékonyan hűtse le az egész helyiséget. A gyorshűtés üzemmód a legmagasabb ventilátorsebességet használja, mielőtt alacsonyabb sebességre állapodna be. Ennek eredményeként ez az üzemmód a normál üzemmódhoz képest sokkal gyorsabban hűti vagy melegíti a helyiségeket, és a kívánt hőmérsékletet a legrövidebb idő alatt éri el. Ideális azonnali felfrissülésre a meleg külső hőmérséklet után.

Lélegezz frissebb levegőt

HD szűrő

Ügyeljen arra, hogy a belélegzett levegő mindig tiszta és friss legyen. A HD szűrő rendkívül hatékonyan képes megkötni a port, a szennyező anyagokat és az allergéneket, mint például a pollen, a penészgomba spórák, valamint az állatok szőrét vagy szőrét. Sőt, a HD szűrő mosható, így gyors vízben történő öblítés után újra felhasználhatja.

Élvezze a pihentető éjszakát

Jó éjszakát üzemmód

Ébredj felfrissülve minden nap! A Good Sleep mód automatikusan szabályozza és finomhangolja a hőmérsékletet, hogy optimális feltételeket teremtsen minden alvási fázishoz. Így értékes alvási perceket nyerhet, és teljesen kipihenten ébredhet. Sőt, az üzemmód kevesebb energiát fogyaszt, mint a normál mód.

Hűvös minden sarokban

Automatikus elforgatás 2 irányba

Hozzon létre kényelmes környezetet egyenletes hőmérséklettel minden sarokban. Ez az úgynevezett 2 irányú automatikus lengés funkció automatikusan szabályozza a légáramlás irányát. Ezzel gyorsan és egyenletesen osztja el a levegőt a helyiségben. Tapasztalja meg a maximális kényelmet a hideg vagy meleg levegő széles körű elosztásával bármely irányba.

Hosszan tartó hűtés

DuraFin Plus

Hosszabb ideig tartsa fenn a kellemesen friss szobahőmérsékletet. A DuraFin+ korrózióálló anyagból készült, hogy megvédje a kondenzátort a rozsdásodástól, így biztosítva a hőcserélő optimális teljesítményét.


Fontos megjegyzés:
Felhívjuk figyelmét, hogy a vásárlással megerősítik “AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS 2014. április 16-i 517/2014/EU RENDELETE a fluortartalmú üvegházhatású gázokról és a 842/2006/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről” és csak megfelelő minősítéssel rendelkező cég végezheti el a telepítést.